Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

MYKERAFLEX ECO lepilo za keramiko keraflex ECO 25 KG

MYKERAFLEX ECO lepilo za keramiko keraflex ECO 25 KG

myKERAFLEXECO – Lepilo za keramiko FLEXECO
• Fleksibilno,
• Visokostabilno.

OPIS:
myKERAFLEXECO je fleksibilno, kvalitetno, tankoslojno lepilo za polaganje vpojne, slabo vpojne in nevpojne keramike, steklenega in porcelanskega mozaika ter naravnega in umetnega kamna na tla in stene. Za notranjo in zunanjo uporabo ter za estrihe s talnim ogrevanjem.
SESTAVA:
Cement, apnenčasto polnilo 0,8 mm, dodatki za izboljšano obdelavo.
LASTNOSTI:
Fleksibilen, zelo stabilen, podaljšan odprti čas, odporen proti zmrzali, primeren za talno ogrevanje.
PRIPRAVA PODLAGE:
Primerni so cementni estrihi. Vse vrste podlag morajo biti čvrste, nosilne, brez razpok, suhe in očiščene starih premazov, olja ipd. Podlaga je pripravljena z MYGRUND premazom za vpojne podlage. Za večje neravnine je priporočljiva izravnalna masa MYNIVELIR.
NAČIN UPORABE:
Enakomerno zmešajte z mešalnikom, z majhno količino vode prilagodite konsistenco, primerno za obdelavo. Po mešanju počakamo, da mine čas zorenja, nato ponovno zmešamo z mešalnikom.
OBDELAVA:
Lepilo nanesemo z gladko stranjo nazobčane gladilke na podlago in jo prečešemo z nazobčano stranjo gladilke po možnosti v eno smer. Ne nanašajte več lepila, kot ga lahko nanesete na ploščice v času strjevanja. Ne uporabljajte že odprte stare embalaže in je ne mešajte z novim materialom. Ploščice položimo v tankoslojno lepilo s premikanjem in ravnanjem, njihov položaj pa popravimo v 10 minutah po namestitvi.
SHRANJEVANJE IN ROK UPORABNOSTI ZDRAVILA:
V suhem prostoru na lesenih paletah najmanj 12 mesecev pri temperaturi nad +00C, 65% relativne vlažnosti.
PAKIRANJE:
25 kg.

 

 

Cena: 11,80 EUR

Stanje zaloge: na zalogi

Galerija

 
 
 
 
 

Prijava na E - novice