Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Epoksi ground impregnacija

Epoksi ground impregnacija

Ground temeljna impregnacija je dvokomponentni epoksi premaz.

Uporablja se za povečanje oprijema podlage in končnega epoksi premaza (tlaka). Uporablja se tudi za grundiranje (impregnacijo) cementnih podlag in pripravo izravnalnih mas. Izdelek je namenjen za zunanjo in notranjo uporabo.

MYEPOKSID GROUND ima nizko viskoznost in dobro prodira v podlago. Je odporen na vremenske vplive ter preprost in enostaven za uporabo.

Sveže vgrajen temeljni premaz zaščitite pred zmrzovanjem, dežjem in drugimi vremenskimi vplivi. Materiala ne uporabljajte pri temperaturah nižjih od +8°C, priporočljiva pa je uporaba materiala pri maksimalni vlažnosti 80%.

 

Cena: 320,00 EUR

Stanje zaloge: na zalogi

Galerija

 
 

Priprava podlage: 
Podlaga mora biti čista, suha, čvrsta, nosilna in brez cementne skorje, prahu, olj in drugih maščob ter slabo sprijetih delov in drugih podobnih nečistoč. Podlaga mora biti v celoti pripravljena z ustreznimi mehanskimi metodami, kot so brušenje, rezanje, peskanje itd., da se odstrani vrhnja plast površine in doseže odprta tekstura podlage. Popolnoma nezlepljene ali slabo zlepljene dele je treba odstraniti. Prav tako je potrebno v celoti obdelati vse napake na podlagi (luknje, razpoke, vdolbine...) Napake na podlagi kot so razpoke in luknje saniramo z ustreznimi izdelki BAUMY. Pred nanosom izdelka je potrebno s podlage z metlo ali sesalnikom popolnoma odstraniti prah in druge nevezane dele.

Uporaba:
Pred mešanjem komponent A in B je potrebno vsako komponento zmešati posebej. Priporočljivo je, da sestavine posamično mešamo 2-3 minute, nato pa celotno količino komponente B vmešamo v celotno količino komponente A. Da dobimo homogeno maso, je treba zmes intenzivno mešati z mešalnikom, da se trdilec enakomerno porazdeli po masi. Čas mešanja komponent mora biti vsaj 3 minute, priporočena temperatura med mešanjem pa ne sme biti pod +15°C. Zmešane komponente je treba pred uporabo preliti v čisto posodo in ponovno dobro premešati. Mešanje v novi, čisti posodi naj ne traja dolgo, da preprečimo vstop odvečnega zraka v mešanico. Posoda mora biti čista od olja in drugih nečistoč. Pripravljen material z gladilko, valjčkom ali lopatico iz trde gume vlijemo na podlago in enakomerno porazdelimo. Po cca. 5 minut je treba material enakomerno poravnati z valjčkom. Če je potrebnih več slojev, se naslednji sloj nanese 10-12 ur po prvem sloju (odvisno od temperature).

MYEPOKSID GROUND nanašamo na podlago z valjčkom, kovinsko ali nazobčano gladilko.

Čas obdelave: čas sušenja pri temperaturi +20°C je 12 ur, za popolne obremenitve pa 7 dni. PORABA: 0,3-0,5 kg/m2 v enem sloju.

Poraba: 0,3-0,5 kg/m2 v enem sloju. Natančno porabo lahko ugotovimo neposredno na objektu, ki ga obdelujemo z izdelavo testnega vzorca.

Pakiranje:

Shranjevanje in rok uporabe: Zaprta in nepoškodovana embalaža zagotavlja uporabnost izdelka 12 mesecev. Hraniti pri temperaturi od +5°C do +30°C.

 
 

 

Podobni produkti

 
 
 

Prijava na E - novice